BRA-PA BIEREN

Braxatorium Parcensis

Quirinus 1

Gebrouwen met rogge afkomstig van de Boerencompagnie.

Dit is de eerste laag-alcoholische tripel. Een ideale dorstlesser of voor mensen die voorkeur geven aan een iets minder sterk bier.

Quirinus 1

Alc.: 3,5% VOL.

Bitterheid: 15 EBU

  • Hop: Lubelski, Willamette en Nuggets

Libertus 4

Gebrouwen met rode bieten afkomstig van de Boerencompagnie van boer Tom en geteeld op de abdij gronden.

Een fris biertje met een hoppige smaak en frisse afdronk. Een echt lentebiertje, boordevol met vitaminen, antioxidanten en mineralen.

Libertus 4

Alc.: 5,5% VOL.

Bitterheid: 20 EBU

  • Hop: Cascade en Simcoe

Libertus 1

Als eerste biertje wilden we terug naar de basis van het bierbrouwen met eenvoudige lokale biogranen. Voor ons eerste brouwsel gebruikten we een mengeling van pilsmout, tarwemout, tarwevlokken en een kleine hoeveelheid karamel om een heerlijk donkerblond bier te krijgen. 

Libertus 2

Een hoog blond tripel bier van 8,5% hergist op fles met heel wat karakter. Gebrouwen met ROGGE afkomstig van de Boerencompagnie van boer Tom en geteeld op de abdij gronden. Alles is ook BIO zoals Libertus 1 maar nu duidelijk op het etiket gezet. Rogge is een subtiele verwijzing naar Abt Rogge die de laatste Abt was van de Abdij van Park van 1962 tot 1991 .

Libertus 3

Een very limited edition van 600 flessen. Dit is onze Libertus 1 die 3 maanden verder gerijpt heeft op eiken Jack Daniels vaten uit Tennessee USA. Deze aroma’s zijn uniek in zijn soort en vormen een nieuwe smaak die ikzelf nooit voor mogelijk had gehouden.If you are lucky, you can try it. Ontdek onze Oak aged. 6,5% ABV. 

GESCHENKEN

GESCHENKDOZEN

GESCHENKMANDEN

GESCHENKPAKKETTEN